Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kader_bpkp
Paylaşmaktan mutlu oluyorum, benim alma bulma şansım vardı  Bence sukulent yetiştirmenin en eğlenceli yanı onları çoğaltmak zaten..
Paketlemeler yapıldı ancak bugün kargoya yetiştiremedim.. Yarın inşallah..
2 ay erken doğan ikiz yeğenlerim yoğun bakımdaki 60 günlerinin ardından dün ve bugün evlerine geldiler.. Sağlıkları için dua etmeniz benim için en büyük teşekkür olacak 
|
Sn. kader_bpkp;
Yeğenlerinizin sağlıklı bir şekilde eve gelmesine sevindik. İnşallah ömür boyu sağlıklı bir şekilde hep birlikte yaşarsınız. Erken dünyaya gelenler çok kısa zamanda yaşıtlarına yetişiyorlar.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kader_bpkp
Önümüzdeki 3 yıl iş yoğunluğum nedeniyle ağaçlar.nete giremeyeceğim. Bana çok şey öğreten bu güzel topluluğa minnettarım. Bu paylaşımlar ağaçlar.nete ve bildiklerini bizlerle paylaşanlar ve bahçelerini bizlere açanlara, karşılıksız paylaşmanın güzelliğini gösterenlere teşekkür etmek içindi..
Güzel günlerde büyütmeniz ve çoğaltıp paylaşmanız dileğiyle..
|
3 yıl boyunca sitemize giremeyeceğinize ise çok üzüldük. Biraz daha yakına gelecektiniz oysa. Umarım iş yoğunluğunu çalışmanız ile azaltıp siteye girmeye devam edersiniz.
Benim de kargom bugün olmadığım zamanda geldi. Ptt binası ile karşı tarafta olmama rağmen kargonun gelmesini bekledim. Gelen kargoların çoğunluğu ben olmadığım zaman geldiği, birkaç defada gidip kargoları aldığım için sanırım bundan sonra yerinden alsam daha çabuk alacağım.
Paylaşımlarınız için teşekkür ederim.