View Single Post
Eski 10-06-2018, 20:00   #414
Turgay78
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 25-08-2008
çapa makinası hakkında

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sinspire Mesajı Göster
honda antrac alfa sahibiyim, kitapçıkta motor ve şanzımana 10w30 yağ koymam yazılmış, bana yakın bir yetkili servisi aradım motora 15 40 **** 20 50 koy şanzımana da 90 lık şanzıman yağı koy dedi şimdi ben hangisini dinliyeceğim? uzun süreli tecrübesi olan bi uyandırsın
merhaba,bende yaklasık 2 yıldır honda antrac 200 sahibiyim...aldıgımda montajını kendim yaptım,içerisinde şanzıman yagı zaten vardı...sanırım üretim alanından şanzıman yagı konulmuş şekilde geliyor..fakat motor yagsızdı...ona da bulundugunuz yerin iklim yapısına göre yağ seciyorsunuz...bende bandırmadayım...orada ki salt yag satan bayiye gittiğimde sanırım 15-40 yag vermişti...her kullanımda yagını kontrol edip güvenle yıllarca kullanabileceğiniz bir makina almıssınız ,güle güle kullanın..

bilgi: hava filtre haznesinin dibine 3-4 mm yükseliğinde motora koyudunuz yağdan koyarsanız,hava filtresinden hemen önce tozlu havalarda çapalama yaparken havaya kalkan toz topragı filtre içinde yakalamış olursunuz demişti birisi,öyle de yapmıştım ben..

Turgay78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön