View Single Post
Eski 06-06-2018, 16:07   #253
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Minik bebişlerin hayırlı olsun münevverciğim, keşke bana da denk gelseymiş ben de alırdım, 3 tanesini çok beğendim diğeri de güzel ama onun dikenleri daha fazla olduğu için onlarla pek barışık değilim 2-3 dikenli bende de var dikenleri batınca allerji yapıyorlar

En çok ta kaynana topuzum bana çok dokunuyor ellerime batmaması için çok dikkat etmeye çalışıyorum, geçen sene parmağıma battı parmak şişti ve sancı yaptı o yüzden dikenlilerden uzak durmaya çalışıyorum.
Güle güle büyüt bebişlerini, sevgiler.

çok teşekkür ederim ablacım ,çok daha güzellerini, istediğin gibi sanada rast gelir inşallah . bana da tesadüf komşum söyledi. seçilmişler benim kısmetime bunlar kalmış. dikenlileri bende çok tercih etmiyorum.eşimin haberi yok.müseade etmezdi. dokunduğu için. beninde öyle sancılı diken anılarım var. alerjik durumum söz konusu (kaynana dili) opuntia türleri dokunmaya korkuyorum.yakıyor çok fena canımı acıtıyor. koca bir saksı vardı bende ondan vaz geçtim. bir arkadaşa verdi.tabi durumu açıklayarak. eldiven takmadan dokunmuyorum. opuntiayı dokunduğum eldiveni bir daha kullanamıyorum. o beni resmen uyuz ediyordu. dikkat etmek gerekiyor.sevgiler.....

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön