uzun zamandır bahçe ile ilgili paylaşımlar yapamıyordum. 1.sebebi bu sene işlerimizin çok yoğun olması. 2.si aslında en zamansız olanı apandisit ameliyatı olmam. bu sebeple de son bir aydır bahçe yüzü göremedik. neyseki bu hafta gidelim artık dedim. tabi bu süreçte tüm işleri annemle babama devrettim fakat onlarında benim düşüncelerimin tersi şeklinde davranmaları dolayısıyla da tarlaya müdahale edememem bu sene beni çok üzdü.
tarlaya gittiğimde gördüğüm manzara karşısında dua etmekten başka çare bulamadım.
ama önce güzel şeylerle başlayalım.
Bahçemizin bunun gibi pek çok komşusu bulunmaktadır. hepside çok sevimli canlılar. özellikle bahçemizin sabah serinliğinde öten kuşları her şeye değecek ölçüdedir.
Bu sürede babam evi bitirmiş güzelde olmuş. artık merkezdeki evi bu yazlığına kapatıyorlarmış. bunlar onların fiziksel ruh sağlığı için çok önemli
balkon korkulukları hoşuma gitti. bizim ufaklık düşmesin diye galvenizli telle çevrelemiş ahşap görünümü hiç bozmamış
dün itibariyle taşınma başladığından ev içerisine kardeşimle babam bir yandan da led aydınlatma çektiler.