View Single Post
Eski 31-05-2018, 19:11   #1525
dongyul
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Taze taze, çıtır çıtır pek güzel görünüyorlar, afiyetle, ağız tadıyla tüketin Sn. dongyul. Emeklerinizin karşılığı size mutluluk verici olsa gerek, ellerinize sağlık.
Sayın akçabardak; çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, gerçekten mutlu oldum ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
ürünler o kadar çok çeşitli ve o kadar taze görünüyorlar ki sanki bu adam küçücük yerden değilde koca çiftlikten bunları üretiyor görünüyor. dongyul maşallah diyelim bereketiniz daim olsun
Sayın Musa Gündoğan; güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim mutlu oldum ^^ sizin bahçenizden fotoğrafları heyecanla bekliyorum ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Bize de takip etmek düşer.

Öneri olarak aklıma gelen ilk şey; zaten yüzlerce var olan standart bahçe sayfasına evrilmesin, senin bahçe deneyimlerinin küçük küçük notlarla paylaşıldığı aslen bahçe değil bahçevanın sayfası olsun isterim.

Sayın g.c.; inşallah benimde tek istediğim bu yönde umarım güzel birşeyler ortaya çıkar ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas Mesajı Göster
emek ve düzen herşey yine çok güzel, ellerinize sağlık. Fikir verici ve bilgilendirici olması artıları bu sayfanın. Ürününüz bol olsun..

Sayın Sabihas; güzel sözleriniz için teşekkür ederim mutlu oldum ^^

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön