View Single Post
Eski 30-05-2018, 22:48   #3480
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Demek ki zamanla kaybolabiliyorlar.Ben de seneye daha çoğalırlar diyordum.Bazı renkler daha nazlı olabiliyor.Aslında ben gala soğanı diye gitmiştim Tekzen'e ama bulamadım.Glayör aldım.Bizim bağ glayörü kaldırır mı bilmem.Gala daha sağlam olur diye düşünmüştüm.Deneyerek göreceğiz.Sevgiler.
Sevgili sevgi hoca kaybolmaması için her sene soğanlarını sökmek gerekiyor ve ilkbaharda tekrar dikmek gerekiyor. Ben bir defa diktim ve hiç sökmedim, her sene kendiliğinden çıkıyorlar ama zamanla kaybolduklarını düşünemedim, ayrıca çok ta çoğalıyorlar.
Kaybolacaklarını önceden bilseydim en azından kırmızı, sarı ve fuşya renkte olanları sökerdim, bu 3 renkten sadece birer kök vardı pembeler ağırlıktaydı, çoğalamadan pembelerin arasında kaybolup gittiler.

Sizin kiler de çoğalacaklar, renk olarak karışık değil de bir grup birinden bir grup diğerinden, yani biribirine yakın olmayacak şekilde dikilirse o zaman her renk kendi bölgesinde çoğalacaktır kanısındayım.

Galaların da bir çok renkleri var, benim galalarım tek renk (beyaz) arzu ederseniz gönderebilirim Sevgiler

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön