View Single Post
Eski 28-05-2018, 13:52   #693
Lonicera
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sarması cıvık olmuyor, ben yemeğini kastetmiştim sarması aynı pazı sarması gibi oluyor, yaprakları kaynar suda hiç bekletmeden daldırıp çıkarılması gerekiyor hepsi bukadar, sonra sarılsın sarmalar, ister etlisi ister zeytinyağlısı

Bu gün labada konusunda çok fazla yazdım umarım sizi çok sıkmamışımdır bu kadar yeter sanırım hoşça kalın.
Yemekten sadece tıkınma kısmını anlayınca bu kadar oluyor işte, mazur görün lütfen...

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön