Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321
Sayın Lonicera, ben şiddetle tavsiye ederim labada sarmasını... Muhteşem oluyor. Onunda üzerine yoğurt dökebilirsiniz,öyle de çok güzel oluyor.
Bir kerecik labadanın sarmasını deneyin, ne çıkar ki, bir lezzet daha öğrenmiş olursunuz. Bizim oralarda ıspanak gibi yemeği değil hep sarması yapılır, belki de ondan çok seviyorumdur 
Kısa zamanda bende ıspanak gibi yemeğini deneyim. Ele verir talkımı, kendi yutar salkımı olmasın, ya da enuygun atasözü neyse o
|
Şimdi bana labada yaprağı aratacaksınız ki nereden bulurum buralarda ,bilinmez.

Benim tohum bağlayan 3 yaşında tek bir anaç bitki. Bu tohumlardan bir köşeye serpiştireceğim artık ne yapalım. Hiç bir şeyini beğenmesek bile karakafes, hodan gibi çay yapımında kullanırız.
