View Single Post
Eski 28-05-2018, 12:36   #691
Lonicera
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
Sayın Lonicera, ben şiddetle tavsiye ederim labada sarmasını... Muhteşem oluyor. Onunda üzerine yoğurt dökebilirsiniz,öyle de çok güzel oluyor.
Bir kerecik labadanın sarmasını deneyin, ne çıkar ki, bir lezzet daha öğrenmiş olursunuz. Bizim oralarda ıspanak gibi yemeği değil hep sarması yapılır, belki de ondan çok seviyorumdur
Kısa zamanda bende ıspanak gibi yemeğini deneyim. Ele verir talkımı, kendi yutar salkımı olmasın, ya da enuygun atasözü neyse o
Şimdi bana labada yaprağı aratacaksınız ki nereden bulurum buralarda ,bilinmez.

Benim tohum bağlayan 3 yaşında tek bir anaç bitki. Bu tohumlardan bir köşeye serpiştireceğim artık ne yapalım. Hiç bir şeyini beğenmesek bile karakafes, hodan gibi çay yapımında kullanırız.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön