Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Yaprak sarması harika görünüyor, imrendim. Ben de yarın sabah bahçeden yaprak toplayıp yapayım.
Etli yaptığımda ben pişirip, kapaklı kutulara bölüp derin dondurucuya atıyorum. Yiyeceğimiz zaman doğruca tencereye koyup az bir su ilavesi ile ısıtıyorum, aynı lezzette oluyor.
Hele çok yorgun olduğunuzda veya ani misafir geldiğinde imdada yetişiyor. 
|
Teşekkür ederim Güler hanım, bu sene bende pişirip sizin yaptığınız gibi kapaklı kaplara koyup derin dondurucuya attım. Dediğiniz gibi misafir geldiğinde çok iyi oluyor.
Yapraklarım yine birikti ama şu sıralarda onlara ayıracak vaktim hiç yok, bakalım... bir şekilde halledeceğim, yemesi çok hoş ama sarmak çok oyalıyor

size de kolay gelsin.