Sayın TCM ve Sayın its_just_a_ride ; öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
İzninizle de fotoğraf olayını açıklayayım; fotoğrafları telefondan upload etmek durumunda kaldım ve fotoğrafın orijinal boyutu ne kadarsa upload edip sayfaya yüklediğim fotoğraf da o denli büyük oluyor, bilgisayardan girdiğimde düzelteceğim, ancak telefondan küçük boyutlu fotoğraf yüklemenin bir formülü varsa onu da bilmek isterim.
Sırık olduklarına göre özellikle alt dallardan başlayarak budama ve koltuk alma işlemini uygulamaya devam edeceğim.
Elle tozlaştırma yöntemini geç öğrendim, neyse ki ormana epey yakın olduğumuz için bol miktarda avcı arı, bal arısı ve atmaca güvesi balkonu özellikle sabah ve akşamüstü ziyaret ediyor ve her bitkideki ilk salkımlar meyve tutmuş durumda ancak geçen gün yeni çiçeklerden birinin görüntüsü gözüme tuhaf geldi, dokunduğum anda koptu, sanıyorum ki onu es geçmişler (: ben gene de tedbiri elden bırakmayıp dediğiniz gibi çiçekleri elle tozlaştıracağım.
Domatesleri asmak kısmına gelirsek, yakın zamana kadar asılı değillerdi, geçenlerde yağmur öncesi ani bir rüzgar çıktı hepsini bir yöne doğru yıktı, ben de akşam gözüyle alelacele rüzgarın estiği yönün tersine bağladım bitkileri, fazla uzun olanları da ikinci bir iple tepeden askıya aldım fakat gerekli düzenlemeleri yapacağım verdiğiniz bilgiler üzerine.
Teşekkürü borç bilirim, sağolun ve esen kalın. (:
|