Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina
Sayın acakmak79, Sayın Batuhan Yılmaz ve sevgili Romalılar!
Yalnız değilsiniz!
Bendeniz sizlerin de yaşamakta oldugu "çiçek açmayan sardunya" adlı güzide sorunu bizzat tecrübe etmiş biri olarak sizlere sesleniyorum
Bu konuda forumdaki pek çok başlığı da incelemiş biri olarak ve birçok şey de denemiş biri olarak bir çözüm bulamadıgımı da belirteyim. Aynı pencerede hemen yanıbaşındaki saksıda başka bir sardunya çiçek açarken, senelerdir çiçeklenmeyen 2-3 sardunyam var. Sulama rejimi, aldıkları güneş vs herşey aynı ama adamlar inat etti açmıyor! Olmayınca olmuyor yani sanırım veya artık kendilerini çiçeklenmeyen salon bitkisi olarak görüyorlardır belki, kimbilir  Artık onları öyle kabullendim ben de. Evrenin çözülemeyen sırlarından biri işte
Bir de, sırf çiçek açmadı diye oncağızı söküp atmak bizlere yakışmaz, yapmayın öyle şeyler evladım, yazık yaşasın o da işte 
|
Sayın Cymbelina

mesajınız beni gerçekten bayağı güldürdü. Güzel cevabınız için teşekkür ederim. Bir anlık umutsuzluk ve sinirle bazen böyle şeyler olabiliyor sizi seviyorum emek veriyorum neden karşılık vermiyorsunuz diye ama bir daha bu davranışı sergilemeyeceğim bunun yerine söküp attığım sardunyaları evimizin yanında ki boş araziye saplayacağım belki doğal olarak yayılır ve mutlu olursa çiçek bile açar ama o inatçıların değil çiçek etrafında ki çiçekleri bile kurutacağını düşünüyorum.