Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda
Her şey yerine oturuyor. Gün geçtikçe güzelleşiyorlar. Ne taşırsanız taşıyın sonbahar aylarında taşıma işlemini yapın isterseniz. Fidan dikimi için de en uygun zaman sonbahar. İlkbaharda dikilenler sonbahardakiler kadar hayata tutunamıyorlar. Pembe irisiniz de çok güzel açmış. Kokusu nasıl. Bendeki pembe olarak aldığım üçüncü yılında da çiçek açmadı. İyi çiçek dördüncü yılında açarmış. Heuchera'larınız ve clematisleriniz büyüsünler. Benim heucheraları yaşatamadım nedense. Yaşattığım clematisleri ise kepçeci yerlerinden sökmüş.
|
Sayın Muda; irisi bir koklayayım hakikaten

Yazdıklarınızı dikkate alacağım, ortancayı ve clematisleri pek seviyorum, kaybetmek istemem. Kocayemiş'i de öyle, garibim yıllardır kışın donuyor, baharda azimle kökten sürgün veriyor. Onu ben küçük çardağa taşıyıp kışın örtmez miyim hiç? Yasemin'lerim de geldi. İki tane aldım, mini fide. Hemen evde bakıma aldım, birini saksıda tutacağım, ne olur ne olmaz diye, diğerini sonbaharda küçük çardağa dikeceğim. Tabii önce küçük çardağa dikilecek olanı saksı içinde oraya koymayı düşünüyorum, ortama alışsın diye

Düşünceler... düşünceler...