Sayın Lonicera emeğinize yüreğinize sevginize sağlık. Sonunda günümüze kadar gelebildim. Ama inanın hiç bitmesin istedim. Helal olsun size ve tabi ki değerli eşinize. sayfanızdaki emek ve çabanızı görüp saygı duymamak mümkün değil. En kısa sürede ilk hedefim karakafes otunu edinip (ön çalışma yapmak lazım diye düşündüğümden) Önce besin hazırlayıp büyük saksılar edinip sizlere öğrenci olarak ilerlemek istiyorum. Ardından 4 yıl da olsa 5 yılda olsa böğürtlen çeşidi çeliklerinizde sıraya girmek istiyorum.
Foruma sadece iş yerinden ve işlerden fırsat buldukça girebiliyorum(ayrıca yağmur suyunu boş çöp kovasına biriktirip evden getirdiğim pet şişelerle eve taşımaya başladım bile). Malum çalışan bayan olunca evde de işler bitmiyor. Fakat emekliliğe kadar mümkün olduğunca bilgi birikimi yapıp Allah Nasip ederse torunlarıma ve çevremdeki dostlarıma da (öncelikle eşime ki sizin sayfanızı öyle bir anlattım ki sizinle tanışmak bile istedi) bitkilerin değerini aşılamak istiyorum. Şimdilik içimde büyütüp bilgi birikimi yapmaya çalışıyorum siz değerli ustalardan.
Bol çiçekli ve meyveli günler dilerim.
|