Sayın Dongyul bahçenizin küçük olduğunu düşünseniz bile, bu kadar alanda o kadar güzel bir sistem oturtmuşsunuz ki aldığınız verimi kıskanmadım desem yeridir. Hissetiğim kıskançlığın masumiyetine de sığınıp sürekli notlar aldım, paylaştığınız fotoğraflardan ekran görüntüleri çekip kaydettim. Senede 3 defa ürün alabilmenize hayran kaldım. 51 sayfayı en başından her gün oturup 5-10 sayfa taradım gelişmeler neler diye. Tariflerinizi de kaçırdım değil hani. Özellikle kabak çiçeği dolmasındaki püf noktalarını öğrenmem çok iyi oldu. Sabah o çiçeklerin yeni yeni açmaya başladığı saatlerde arıların ziyaretlerini izlemek de ayrı bir keyif, tavsiye ederim.
Yeri geldi tavşan maceranıza tanık oldum, yeri geldi yoldan geçenlerin meyvesinden toplayım derken kökünden koparıp ürünlerinize verdiği zarara sinirlendim. Yağan doluyla tahribat gören bahçenizi yenilerken gösterdiğiniz azmi takdir ettim, örnek aldım. Sonlara yaklaştıkça da "acaba çok arzuladığı gibi büyük bir bahçeye kavuşmuş mudur" diye düşünmeden edemedim. Benim için dizi izlemek gibi oldu. Ya da belgesel mi demeliydim...
Umarım en kısa sürede isteklerinize kavuşursunuz. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bilgilerinizi paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem az.. Bol bereketleriniz olsun. Sağlıcakla kalın...
Takipteyiz
Düzeltme: İmla