View Single Post
Eski 23-04-2018, 14:37   #117
sinanus
Ağaçsever

sinanus's Avatar

Giriş Tarihi: 14-06-2014
Merhaba arkadaşlar bende burdan bir firma hakkında görüşlerimi paylaşmak istedim.Uzun süredir hem yurtiçi hemde yurdışı birçok firmadan alışveriş yapmama rağmen şimdiye kadar 1001 fidan kadar kötü bir firmaya rastlamadım desem yalan olmaz sanırım.Bugüne kadar bu firmadan 2 defa alışveriş yaptım ve bu bana yetti diyebilirim.İlk alışverişimde nerdeyse paketlenmeden gönderilen soğanlar parçalanmış olarak kargodan gelince anlamalıydım firmanın çalışma prensibini fakat son alışverişimde de firmanın 1 hafta da ürünü göndermemesi biraz can sıkıcı oldu.Firmayı ilk aramamda yoğunluk olduğu ve 2 güne gönderecekleri söylendi.Fakat ürün gelmeyince 2. aramamda 2 güne kargoyu gönderecekleri söylendi.Sorunda aslında bundan sonra firma yetkilisinin söyledikleri.Yetkili kişi yoğunluk bahanesini söyledikten sonra kişisel bir çok sorun daha sıralayarak ya beni anlarsın yok anlamıyorum diyorsan başka,gibi bir cümleyle müşterisine verdiği değersizliği açıkça dile getirdi.İnternetten satış yapan ve mottosu insana ve tabiata hizmet olan bir firmanın nasılda düzeysiz bir yönetim ve satış prensibi olduğunu birinci ağızdan dinlemiş oldum.Bu nedenle bu firmadan alışveriş yaparken 2 kez düşünmeniz sanırım çokda mantıksız olmaz.

sinanus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön