View Single Post
Eski 11-04-2018, 18:40   #3540
Selma_321
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2016
Thumbs down

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Güller giderek daha yoğun açmaya başladılar...

Eklenti 297441

Eklenti 297442

Eklenti 297443

Eklenti 297444

Eklenti 297445
Vakit buldukça, sayfanızı en başından başlayarak gezmekteyim saygıdeğer hocam... Bir çok yerde yazmak istedim ama hep durdurdum kendimi, en son sayfaya gelip yazmalıyım diye. Ama şu güllerinizin resmini görünce illa yorum yazayım dedim.. Şu gülleriniz resmen balkona atlamaya çalışıyorlarmış hissi verdi..çokkk güzeller..
Muhteşem bir bahçeniz var. Emeğinize, ellerinize, yüreğinize veee cesaretinize, yeniden yeniden deyip yılmayan o azminize sağlık.. Muhteşem bitkileriniz var.. Çok emek var, sevgi var... Donmalardan sonra yeniden başlamanız, kalan sağlar bizimdir gayretiyle yeniden başlamanız takdire şayan... Ve öyle güzel bir gönlünüz varmış ki, arkadaşlara bitkiler hediye etmeniz..
Çok teşekkür ederim sevgili hocam.. İyi ki bahçenizi bizlere de açtınız. Hala bahçenizde dolaşıyorum.. Hepsi ayrı bir güzellik.. Haaa unutmadan, insanları da bilgilendiriyorsunuz. Ve gönlünüz gerçekten çok yüce. Lütfen devam edin.....
Bahçenizi dolaşıp bitirince gene yazarım.. Bu arada, bahçenizi bırakıp gitmek zor olmalı.

Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön