View Single Post
Eski 05-04-2018, 08:15   #222
gulay58
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 20-11-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi its_just_a_ride Mesajı Göster
Yavru derken? Bunlar biraz daha köklensin ekersiniz saksınıza. Sanırım aşırı sulama veya toprağın süzek olmamasından dolayı kaybettiniz bitkinizi. Kendiniz süzek toprak hazırlayabilirsiniz yeni köklenenler için. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız yapı marketlerden hazır kaktüs&sukulent toprakları bulabilirsiniz. Bahçe toprağı veya torf tek başına çok ağır kalıyor kaktüs ve sukulentler için. Perlit ve dere kumuyla falan hafifletilmesi gerekir.
Merhaba, şey kökten sonra ki süreçte kökün üstünden büyümeye baslıyor sanıyorum ona yavru demek istemıstım ama topraga ektıkten sonra mı o surec baslıyor hıc bılmıyorum. Ne kadar zamanda su vermem gerekiyor hepsini dogru uygulamak ıstıyorum cok memnun olurum bılgılendırırsenız. Suan diğerlerı 1 cm civarı uzayan kokler var ekeyım mı pekı bu yaprakları bu yapraklarım hazır perlıt, cocopeat karısımlı suzek toprak karısımında köklendiler hazır aldım onu arastırmıstım daha once yapraklarımı kaybettiğim için. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bu arada şimdiden.

gulay58 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön