Konu
:
akçabardak / bahçe
View Single Post
04-04-2018, 08:24
#
3387
münevver48
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili akçabardak ablacım; dün bahçeni büyük keyifle gezdim. hepsi birbirinden güzel açan çiçeklerine,uzun uzun iltifatlar yazdım. ama elim nereye değdiyse yanlışlıkla siliniverdi.... lalelerin ayrıca çok güzel açmış.. varsın ömürleri kısa olsun... ablacım yeni aldığın fideciklerini güle güle büyüt. bir de o mor beyaz hasekiden yazmıştım. kulakların çınlamış sanki, beni duyar gibi bu gün resmini paylaşmışsın. benimki de bu yıl senden gelen tohumlar çiçek açtılar. ben onları akçabardak ablam diye seviyorum. çok tatlılar
... benimde telefonum değişince fotoğraflarımı paylaşamıyorum sitede. boyutlandırıcı da çok randımanlı değil, bakalım ne zaman öğreneceğim bu işin kolayını. güler abladan gelen clematis armandii ne durumda benimkilerin hiç biri tutmadı. çok üzüldüm
neyseki güler abladan bir atlasım oldu. hemde tomurcuk verdi umarım çiçeklerini dökmeden açarlar. ablacım ne iyi etmişsin bodrum papatyası dikerek bahçene, yıllardır bende var. zahmetsiz kanaatkar bir çiçek üstelik kalıcı. bizde bu yıl benim boyun fıtığımdan sonra anladık. artık böyle bakımı kolay çiçekler dikmemiz gerektiğini. pazardan farklı renklerde olanlardan ve katlılarından alıp dikiverdik. bakalım bunların bakımı nasıl olacak. galaların harika çok asil duruyor bahçende
Düzenleyen münevver48 : 04-04-2018 saat
20:45
münevver48
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
münevver48 Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul