View Single Post
Eski 03-04-2018, 13:08   #116
Batı Rüzgarı
Ağaç Dostu

Batı Rüzgarı's Avatar

Giriş Tarihi: 10-09-2015
clematis piilu buldum bauhouse dan fiyatlar biraz uygun görünce almak farz oldu. 19.90 (20 lira olsaydı almazdım :P)
Name:  tetrwtrw.jpg
Views: 491
Size:  64.9 KB

toprağında küçük toplar var. solucan yumurtası mı emin olamadım. bi tanesini ezdim. dışı sert ve kırınca içinde süt gibi beyaz bir sıvı çıktı. ama hala ne olduğunu bulamadım. akıllı gübre diye satılan gübrelerden olabilir. toprağını dağıtmadan diktiğim için içinde solucan varmı yokmu göremedim. çok önemli değil ama ithal gelen bitkilerin toprağında haşere olması biraz tuhaf. solucansa tabi...

Lewisia,güngüzeli,sardunya ve bodur karanfil fideleri de yolda. boş saksılarımın sanırım tamamı dolmuş olacak. gene de büyük saksılara sıkıştırabileceğim bi kaç tür çiçek için yer var. bakalım.

bu arada örümcek zambağımın çiçeği 6 lı tomurcuklanmıştı. ancak ne yazık ki hepsi açmadan kurudu. yani buradan anlaşıldığı üzere aynı sümbülteber faciası gibi ev ortamı her bitkiye gelmiyor. ya kapalı ama geniş bir alan olacak ya da tamamen açık ortam olacak. örümcek zambağını dışarıya aldım ancak kurulamalar devam etti. artık seneye kaldı... erken çimlendirmemek lazımmış. havalar iyice ısındıktan sonra sulayıp dışarda kalacak...nasip...

Batı Rüzgarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön