View Single Post
Eski 17-09-2007, 11:51   #129
Derya Özen
Ağaç Dostu

Derya Özen's Avatar

Giriş Tarihi: 18-11-2006
1- Derya ÖZEN
2- Nevsune
3- Müjgan
4- Yücel ÖZLEM
5-Hakan KINACI
6-M.Sema
7-Chewbacca
8-Jr-Chewbacca
9-Dark
10-Herbaryum
11- Yürüyen Bulut
12- Hasan Lalezar.
13- Tuğba Engin
14- Sekoya
15- Ahmet Bey
16- Tuğbey
17- ve 18, 2 küçük misafir Hakan Bey'in ve M.Sema Hamın tatlı oğulları.
Başka eksik yazdığım kişi var mı?

İtiraf edeyim ben bu kadar kalabalık beklemiyordum!..

Toplantı yerine gittiğimde neredeyse herkes toplanmıştı, ben en geç gidenlerden biriydim.
İyiki işlerimi ayarlayıpta gidebilmişim, yoksa aklım hep orada kalacaktı. Sıcak sohbetlerin yapıldığı, hoş bir gün oldu. Kısada olsa 25 Kasım'da yapmayı planladığımız dikimden söz ettik.
Nevsun Teyze bana birde sürpriz yaptı, kendisi dergi ekibine dahil olmuş da haberim yokmuş
Tuğba bize domates tohumları dağıttı, Teşekkürler Tuğba.
Müjgan Abla boyama kitapları ve bardak altlığı getirmişti onlar içinde ayrıca teşekkür ederim.
Bu arada Hakan bey ile Kangal köpeği üzerine kısa ve güzel bir sohbet yaptık.
Tuğbey'in verdiği haberde güzeldi, ağaçlar net üyeleri ben açık etmiyeyim ama, Ankara'lı bir kaç üyenin size yakında bir sürprizi olabilir...
Hasan Lalezar ile epey konuştuktan sonra onun Hasan Lalezar olduğunu öğrendim Ama öğrendim ki, Hasan Bey'in bayiler ile yaptığı bir toplantıda adım geçmiş, hani gururum okşanmadı desem yalan olur.
Chewbacca ile tatlı tatlı atıştık her zaman ki gibi
Seyoka ile yeni tanıştık ama sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissettim onunda Chewbacca'dan geri kalır yanı yok, her ikisinin de espri anlayışı harika Ayrıca Seyoka fotoğrafımı da çekti Ama galeride ki bazı fotoğraflarının silinmesine neden olduğumu öğrenince, beni öldürecekti Şaka şaka, iyi yapmışsın bile dedi.
Dark'a fotoğraflar için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Yücel Bey, her zamanki babacan tavırları ile toplantının ilgi kaynağı oldu.
Herbaryum, ile çok sohbet olanağım olmadı ama, sitede sorduğum sorulara en çok cevap yazan kişi olduğu için sanki tanıyordum onu.
Yürüyen Bulut ile konuşma şansımız olmadı, Ahmet Bey ilede öyle
M.Sema ve Nevsune Teyzenin sohbetleri bizide içine çekti...
Kısaca böyle bir, 1 saat geçirdim. Herkese geldiği için teşekkür ederim, umarım tekrarlarını da yaparız.

Düzenleyen Derya Özen : 17-09-2007 saat 12:23
Derya Özen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön