Saksı sebzeleri için saksı boyutlarını yabancı bir kaynaktan şöyle çevirdim:
Bitki Başına Minimum:
Mizuna: 20cm.
Roka: 20cm.
Kuşkonmaz: 7.5litre (2 bitki için)
Fasulye: 20-30cm derinlik. 38 litre.
Pancar: 7.5 litre (7 bitki için)
Çin Lahanası: 20cm
Brokoli: 19-38 litre
Brüksel Lahanası: 11 litre
Lahana: 7.5-38 litre.
Havuç: 4-7.5 litre.
Karnıbahar: 11-19 litre.
Kereviz: 7.5 litre.
Pazı: 7.5 litre.
Hindiba: 45cm çap. (3 bitki için)
Frenk Soğanı: 7.5 cm çap.
Karalahana: 7.5 litre. (2 bitki için)
Mısır: 20cm derinlik.
Salatalık: 19 litre.
Patlıcan: 19 litre.
Sarımsak: 19 litre.
Yaban Turpu: 19 Litre
Jicama: 11-19 litre.
Kıvırcık Lahana: 4 litre.
Yer Lahanası: 20cm çap
Pırasa: 19 litre. (18 bitki için)
Marul: 25 cm çap.
Hardal: 20cm çap.
Kavun: 19 litre.
Bamya: 38 litre.
Soğan: 24 cm derinlik.
Tuzçalısı: 30cm derinlik.
Bezelye: 38 litre.
Biber türleri: 11 litre.
Patates: 30cm genişlik; 30cm derinlik.
Kabak: 19 litre.
Turp: 20cm derinlik.
Ravent: 38 litre.
Taze Soğan: 45cm
Kuzukulağı: 30cm.
Ispanak: 7.5 litre. (3 bitki için)
Balkabağı: 19litre.
İsviçre Pazısı: 30cm.
Minyatür Domates Türleri: 19 litre.
Büyük Domates Türleri: 38 litre.
Yeşil (Dolmalık) Kabak: 30-45cm.
Kaynak:
https://harvesttotable.com/pot-and-c...getable-crops/