View Single Post
Eski 15-03-2018, 21:44   #8
bayramyildiran
Ağaç Dostu
 
bayramyildiran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-10-2006
Şehir: ankara
Mesajlar: 105
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AyIşığıÇiftliği Mesajı Göster
Arkadaşlar merhaba. Ankara'da yetiştiricilik alışverişi yapabileceğim uygun fiyatlı yerler nereleridir bilginiz var mı? Domates (çeri, pembe, kırmızı), biber (kırmızı ve çarliston veya üç burun), salatalık (çengelköy), patlıcan (siyah uzun), kabak (yemeklik), bamya ve özellikle kadife çiçeği tohumlarına ihtiyacım var. Malum tohumların kaliteli olması çok önemli. Ancak Ankara'da kaliteli tohumları uygun fiyata nereden alacağımı bilmiyorum. İnternet sitelerine de bu konuda pek güvenmiyorum açıkçası. Hem esnaftan alışveriş yaparken satıcıyla muhabbet edip güzel bilgiler öğrenme keyfi de ayrıdır.

Tohumların haricinde yeni taşındığım evimin bahçesi kötü durumda olduğu için çapa ve tırmık gibi malzemelere de ihtiyacım olacak. İhtiyaç listesi baya kabarık olunca alışveriş yapılacak yerin önemi benim için arttı tabi. Forumda arama yaptım ama böyle bir konu başlığı bulamadım. Eğer gözümden kaçmışsa oraya da yönlendirebilirsiniz.

Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
istediginiz tohum larin bircogu etkinlikte vardi ancak etkinlik vakti gectigi icin bu tohumlari ankara ulus halinde tohum satan esnaf lar var .diger capave tirmik gibi arac lari herhan gibi bir nal burdan temin edebilir siniz ancak siz ozel uretim birsey istiyor saniz ankara ulusta sulu handa kurban ticaret diye bir yer var sicak dovme demir yapiyorlar. bereketli gunler dilerim

bayramyildiran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön