View Single Post
Eski 15-03-2018, 18:44   #356
tarku
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Sn pria,

Son yıllarda çok bozulduğunu söylüyorsunuz ama ben kendimi bildim bileli bu böyle. Saadet zincirleri, İmarbank, Jet Fadıl (80'lerdeki bankerleri saymıyorum) vb, sadece yöntem değişiyor.

Bir de burda çok ilginç birşey var, pek konuşulmuyor. Dolandırılanların önemli bir kısmı çiftçilikle bir şekilde ilgisi olanlar sanırım. Bunlar, gerçek çiftçilikten sanal çiftçiliğe geçmekte hiçbir sakınca görmüyorlar. Sanal tavuğa, ineğe, o parayla gerçek hayvan çiftlikleri kurulacağı taahhüt edildiği için para veriyorlar. Yani ayakları toprağa değmeden çiftçilik yapıp paradan para kazanmaya razı olmuşlar.
Hayvancılık yapıp da, bu adama para kaptıranlar bile bile kandırılmışlardır. Hayvancılık yapan hiç kimse, hayvancılıktan yılda %250 kazanılamayacağını bilir (altın yumurtlayan tavuklar hariç) . Bu akşam haberlerde çıktı, meğerse bizim buralara çiftlik kuracağız diye tuzlukçu belediyesini kazıklamışlar. Çok yakın olmamıza rağmen ilçemizde kimsenin haberi yok bu olaydan. Sanırım tuzlukçu belediyesi, bizim ilçenin bu ballı işten faydalanmasını istemediği için gizliden yürütmüşler. 700 milyon lira yatırım sözü verilmiş. Tuzlukçuyu satsan 700 milyon etmez. Ne akıllı insanlar var bu ülkede

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön