Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ
Bu arada 5000 beğeni olayına odaklandım. Eski sayfaları karıştırıp beğeniye layık olanları (bilgi ve foto paylaşımı olanları) beğeniyorum  600 beğenimiz kaldı şunun şurasında
Bu arada kalbimi okudunuz desem çiçeğe odaklanınca ipi rüzgarın falan getirdiğini sanmışım ama "keşke rengi karışmasın diye sapına bir ip bağlansa ve birtanecik de benim paketime düşse  " demiştim. Şu telepatik gücüme hastayım dermişim
O rengi, ayrı saksıda ve ayrı yerde tutup koruyabilir miyim acaba?
|
Bende sizin gibi frezya başlığını sayfa sayfa dolaşmıştım.3000 beğeniye ulaşmak için neredeyse beğenmediğim paylaşım kalmamıştı.Sizinde eski sayfaları karıştırdığınızı görüyorum.
Bütün yeni türleri çiçek sapına ip bağlayarak işaretliyorum.Bu arada siz telepatik gücünüze güvenin derim.
Bu kadar mütevazide olmayın.Sizin balkon ve sukulent sayfalarınızdaki harika paylaşımlarınız ve beğeni rekorunuz burada herkes tarafından biliniyor.Bu güzel renkli frezya sizin elinizde coşar.
Kısmetse Mayıs sonuna kadar hedef 5000 beğeni.2019 Mayıs sonuna kadar ise 10.000 beğeni...
Bu yıl Mayıs sonuna kadar frezyaların söküm ve ayırma aşamalarınıda sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu arada eve çok yorulmuş halde geldim.Şimdi kendimi balkona atıp bir kaç fotoğraf çekeyim bari...SELAMLAR...