Alıntı:
	
	
		| 
			
				Tarsus şartlarında kışın soğuk fermantasyonu dışarda yapmak işe yaramadı
			
		 | 
	
	
 Kaç derecelik sıcaklıklar mevcut dışarıda bilmiyorum ancak muhtemelen 4 derecenin üzerinde kalmış gibi görünüyor hamur. Buzdolabında +4 derecede 18-24 saatler arasında gayet optimum sonuçlar alınabiliyor. 
	Alıntı:
	
	
		| 
			
				Pişirme işlemini taş fırına havale etmeyi düşünüyorum, evdeki fırın kekin bile ortasını hamur bırakıyor.
			
		 | 
	
	
 Evde şayet döküm tencere varsa fırının ne kadar kötü olduğundan bağımsız olarak sonuç her koşulda güzel olacaktır. Döküm tencereyi bir kere ısıttığınız zaman ısıyı gayet iyi muhafaza etmekte.
	Alıntı:
	
	
		| 
			
				Ben de hala düzene oturtamadım. Her yolu yöntemi deniyorum ama elemanların ki gibi olmadı daha.
			
		 | 
	
	
 Hangi problemlerle karşılaştığınızı yazarsanız belki yardımcı olabiliriz.