Herkese emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ederim. İlk tohum paylaşım etkinliğim oldu. Bu sefer sadece alan oldum ancak önümüzdeki sezonda veren tarafta olmayı çok istiyorum. Umarım tohumları yetiştirme konusunda muvaffak olurum.
Özenli paketleme ve çabalarınız için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kargomda herhangi bir zarar yoktu. Ancak sadece bir paket açılmış ve birkaç tohum dışarı saçılmıştı onları da toplayıp kilitli poşetine geri koydum. Kargocular zarflara firizbi muamelesi yaptığından dolayı kargosunu alacak arkadaşları bu konuda uyarmak isterim. Zarflarınızı dikkatli açın ki içerde kargo sürecinden dolayı açılan paketler olabilir.
Sayın
Lonicera'dan talepte bulunduğum Amelanchier ve Aronia tohumları dışında tüm taleplerim karşılanmış. Sadece o tohumlar gelmedi. Sıkıntı etmiyorum aksine Sayın
Lonicera benim için çok ama çok özel bir tohum olan ve uzun zamandır aradığım bir tohumu göndermiş (
Orange Jasmine). Paketin içinde görünce içim eridi gerçekten. Çok çok çok teşekkür ederim.
Taleplerimize ellerinden geldiği kadar cevap vermeye çalışan tüm dostlarımıza da teşekkürü bir borç biliyorum. Paylaşmak çok ama çok güzel bir şey.
Elleriniz, kollarınız, gözleriniz dert tasa görmesin.