View Single Post
Eski 06-02-2006, 14:03   #84
carpnus
carpnus

Giriş Tarihi: 21-12-2005
En az 1000 ağaç için gereken parayı BİR DEFADA vermiyorsanız, kişi ya da firma adına koru oluşturulmuyormuş.

Yani carpnus'un dediğine göre, agaclar.net korusu oluşturabileceğimiz konusunda yanlış bilgilendirilmişiz.

Öncelikle buradan herkese selamlarımı iletiyor sevgilerimi sunarım. yukarıdaki yazılan doğru ancak sizin için farklı bir uygulama yapılmış benim de bu konudan haberim ve bilgim olmamasından dolayı böyle bir şeyin söz konusu olmadığını anlatmaya çalışmıştım.ancak gerek ertuğrul ile gerekse vakfımızın genel müdürümüzle konuşmalar neticesinde size özel bir çalışma yapıldıklarını kendilerinden öğrendim.burdan kimsenin aklına farklı türden konuların gelmesini istemiyorum.herkesin gönlü rahat olsun ve msj gönderip ağaçlar net yazdığınız takdirde ve göndermiş olduğunuz msj 1000' e ulaşması takdirinde sizin yani ağaçlar net adına bir koru oluşturma imkanımız olacak.buna ben ve arkadaşlarım dair ağaçlar net olarak msj göndermeye başladık.sizlerden de bu çalışmaya destek vermeye devam etmenizi diliyorum.çünkü site üyelerinden çok böyle bir koru oluşturmayı sizlerden çok ben istiyorum.sizlerin bu çabalarınızı ve desteklerinizi görmek beni derinden etkiledi.şimdiden 10 msj gönderildi arkadaşlardan.hadi eller sms ye , koru oluşturmaya.

carpnus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön