Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nanemolla
Kusura bakmayın lütfen.Aslında bir hafta kadar önce ikisininde başlıklarını baştan sona okumuştum neredeyse ama simdi unuttum.tekrar baştanmı okusam derken aklıma sizin hem meyvelerle hemde saksıda yetiştirmekle ilgili deneyimli olduğunuz aklıma geldi.Bir de bu meyvelerden siz de yetistirince hiç degilse fikir edinirim demiştim.Çünkü eğer mümkünse bu fidanları çok boyunu uzatmadan saksıda eğer mümkün degilse birini ve ya ikisini site bahçesinin bir köşesine dikerim diye düşündüm.İlgili başlıklarda yazmam daha mantıklı diye bende düşündüm ama dün biraz moralim bozuktu ve böyle durumlarda insan birşeyleri konuşurken tanıdık birileriyle fikirleşmeyi tercih ettiği gibi sanırım bende buralarda yeni olduğum için daha önce yazıştıgım kişileri tercih etmiştim.Söylediklerinizde haklısınız.
Kolay gelsin,sağlıcakla kalın.
|
Ne kusura bakması, rica ederim. Bazen sayfalarca dolu yazıları okumak zor gelebiliyor, haklısınız.Ama siz yine de bol bol üşenmeden okuyun, özellikle ilgili başlıklarda ürün yetiştiren arkadaşların tecrübeleri paha biçilemez değerde önem taşıyor. Bu bilgilere ne bir yerde rastlayabilirsiniz ne de satın alabilirsiniz. Siz de sağlıcakla kalın, selamlar.