Sn nanemolla, sormuş olduğunuz her iki soruyu da bence ilgili başlıklarında sorarsanız konuyla ilgili tecrübeli ve uzman arkadaşlar da yardımcı olacaklardır. Lezzet neyse de , hastalık konuları çok daha hassas bir konu.
Böğürtlen için yine ilgili sayfasında lezzet konusunda benim de dahil pek çok arkadaşımızın paylaşımları var. Damak tadı kişiden kişiye farklılık göstereceği için benim beğendiklerim size daha farklı gelebilecektir. Ama illa bir öneri istiyorsanız(sadece lezzet ölçüsünde) karakablack, tayberry ve boysenberry' i öneririm.
Ayrıca her bitkide olduğu gibi genetik özellikleri dışında yetiştirme koşulları da lezzet ve fiziksel özelliklerini birebir etkileyen faktörlerin başında geliyor. O yüzden herkese uygun bir reçete verebilmek mümkün değil anlayacağınız.
|