Nevsune hanım,inanın sizin adınıza çok mutlu oldum.
Bizi mum çiçeklerimize kavuşturan herkesten Allah razı olsun.
Ben de bugün inanılmaz bir heyecan yaşadım.Şu anda heyecanın şiddetinden olsa gerek inanın başım ağrıyor.
Allahtan sevgili Hoyadağ(dert babası)sizlere durumu açıkladı.
Benim gerçekten muzip oğlum kendi kendine Hollanda'ya benim siparişleri vermiş kazayla.Hehalde şöyle mi oluyor,böyle mi oluyor derken sipariş alınmış.
Bu sabah kapıcı kızıma bir paket vermiş.Paketi görünce önce Hafize hanım,Cezzar ve sevgili Hoyadağ bizlere sürpriz yaptı sandım.
Hemen bilgisayarı açtım.Bir değişiklik yok.Sonra bu işin oğlumun başının altından çıktığını kavradım.
Ve utancımdan yerin dibine girdim.
Sevgili Hoyadağ'a da dediğim gibi takım kenarda dinlenirken ben gidip gol atmış gibi oldum.Çeliklerin gelmesinin heyecanı ve mutluluğunu bile yaşayamadım utançtan.
Tabii hemen dert babası Sevgili Hoyadağ'a müracaat ettim panik panik..
Tabii bu arada sevgili çeliklerimi de o panikle bulduğum bardağa koyup oksijenli su koydum hemen.
Sizlere,dostlarıma bunu nasıl açıklayacağımı bilemediğim için Sevgili Hoyadağ'dan o kibar,o nazik üslubuyla bir açıklama yapmasını rica ettim benim adıma.
Allah razı olsun açıklamayı yapmış.
Şimdi çeliklerden bahsedeyim;O kadar uzun yolluyorlar ki 2 uzun çelik Diversifolia'dan 7 çelik çıktı.
Ben Sevgili Hafize hanım ve benim istediğimiz 7-35 kodlu Hoyayı hep Wayetii'ye benzetiyordum.Başka sitelerden gördüğüm kadarıyla.
Ama yaprakları daha çok Serpens'e benziyor.
Bakalım ne çıkacak.
Şimdilik heyecandan görebildiklerim bunlar.İnceleyip daha sonra siz dostlarıma ayrıntılı bilgi veririm.
Çok çok sevgiler.