View Single Post
Eski 22-01-2018, 14:17   #17
g.c.
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Giriş Tarihi: 18-05-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Aşağıdaki arkadaşlara özel mesaj attım ancak olabilecek aksaklığa karşı buraya da yazayım....@ istcallst, Zekoş, hasan7319, hberbul, h_dogan, incirli ve intibah..

Talep etmiş olduğunuz kırçıllı taze fasulye tohumunun olduğu torbada; 'alman fasulye' dediğimiz kırçıllı ile boyut, lezzet, kılçık açısından aynı özelliklere sahip fasulye tohumlarından da az miktarda görünce onları da sizin poşetlere ekledim. Beyaz renkli kuru fasulyeye benzeyenler onlar. En az diğeri kadar belki ondan da fazla beğeneceğinizi tahmin ediyorum.

Tohum paylaştırma dün akşam tamamlandı. Artık büyük poşetlerin içerisine yerleştirme işlemi kaldı. Sadece beş kişinin ( @ q.c. & hcorak & incirli & intibah ve Musa Gündoğan) 'zinnia çiçeği' talepleri tohumlar yaylada olduğu için düzenlenemedi. Hafta sonu çıkarsak tohumları getirebilirim ancak etkinliğin sonuna yetişebiliyoruz. Herhangi bir aksilik durumda elimde geçen sene bana gönderilen zinnia tohumlarından kalanlar bir kişiye yeter, sorun durumunda bu arkadaşlar talep ederse yerine başka tohum gönderebilirim.

İtalian heirloom tohumlarından yana sıkıntı olmadı, ilave tohum paketini bulunca 20 şer tane koyabildim ancak 'Dester domates' fazla tohum almamışım, poşetlere tek tek sayarak 6 (altışar) tohum koyabildim.

Sonuç: 355 poşet tohum tasnifi yapılmıştır...
Öncelikle ellerinize sağlık. Kolay iş değil 355 poşet!

Yukarıda zinnia çiçeği ile ilgili durumdan bahsetmişsiniz. Eğer ki bir sorun olacak olursa, zinnia gibi zahmetsiz ve tüm sene çiçek açan farklı bir çiçek tohumu da gönderirseniz ben razı gelirim, hiç göndermezseniz de canınız sağolsun derim.

g.c. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön