View Single Post
Eski 14-09-2007, 15:29   #7
nartsawa
-

Giriş Tarihi: 08-03-2007
Merhaba,
Sayın Arzu Kasapoğlu ben size sapla samanı karıştırıyorsunuz diye yazmadım.
Lütfen sapı samana karıştırmayalım! diye yazdım. Genele yazılmış bir ifade idi yazımın devamından bu ifadenin size yöneldiğini düşündünüzse yanlış bir kanaate varmışsınız. SİZE yönelik yazacak olsam "karıştırmayalım değil karıştırmayın! yazardım. İfademin size yönelik kısmı, yazdıklarımın " İsterseniz ...diye devam eden kısmıdır.
Hakkımda vardığınız yargı da gayet yersiz ve anlamsız olmuş eğer hayatta haklılığıma inandığım muhalif olunacak konular varsa ****** gereği gibi muhalif olurum ancak her konuya muhalefet etmek gibi bir "marifet" sahibi değilim.

Yazınızın anayasa taslağında madde olarak ele alınmış orman la ilgili düzenlemelerle alakasını kuramadım. Bu konu ile ilgili kendi düşünceleriniz yazacağınız yazınızı okumak isterim.
Yücel Çağlar 'ın şu aşağıdaki cümlede belirttiği umudunu amacını ve dileğini de aynen paylaşıyorum.
"Aşağıda bilgilerinize sunulan saptama ve öneriler, Anayasa Taslağı’nın özellikle bu maddelerine karşı gereğini yapacaklarını umduğum, beklediğim yurttaşlarımızın ve demokratik kitle örgütlerinin çabalarına karınca kararınca katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bir yararının olmasını dilerim."

Amaç bir anayasa yapmak sanırım. Bize yurttaş olarak düşen de demokratik katılım kanallarını kullanarak, yapılacak bu anayasada yurttaşlar olarak bu en temel yasamızın bizim için önemli olan maddelerinin veya tümünün yapılmasında olumlu katkı sağlamaktır.

Umarım siz de beni doğru anlarsınız.

Saygılarımla..

nartsawa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön