Elfogi'ciğim dün seni neden kutlamadığımı merak ediyor musun? Ben de heyecanla kendi paketimi (pardon paket mi dedim, sonradan onun paket değil hazine sandığı olduğu ortaya çıkacakmış meğer) bekliyordum da ondan. Şimdi artık hem seni, hem de ayıp olmasın ama kendimi kutlamak istiyorum.
Benim kargomda bir aksilik olduğundan, dün yola çıkabilmiş ve sevgili Mehtap Gürbüz gece yazmış bana. Ben sabah körlerinde (saatin 5 lerinde)acaba bir haber var mı diye açmamla forumu, kargonun yolda olduğu haberini okudum. Mehtap Hanıma verdiğim yanıtta evimin uzak olmasından ötürü kargonun ancak akşamüzeri elime geçebileceğini yazdım ve yine gittim yattım.
Bir aksilik olup da cumartesiye kalmaz dileklerimle, vakit geçirmeye çalışırken saat 11,30 gibi aşağı kapı çaldı "kargoooo" diyen bir ses ve kalbim sevinç çığlıkları atmaya başladı. İşte ondan sonrası artık tam bir komedi.
Siz hiç evde sağa sola "ay inanmıyorum" diye koşturan koca bir kadın düşünebiliyor musunuz? İşte o bendim. Evin içine almak için kaldırırken bu ne yahu diyecek kadar ağır koca bir monitör kutusu (sahi Elfogi sen nasıl taşıdın yollarda). Gerisi işte o evde koşuşturan kadın hikayesi. Hani rüyalarda yerler para doludur, toplar toplar bitiremezsiniz ya işte aynen öyle. Kutuyu boşalt, boşalt bitiremedim bir türlü.
Sevgili Gürbüz'ler ben size nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Bu güzelliklerin bedelini hiç bir şekilde ödeyemeyeceğimi de biliyorum. Sizin için elimden tek gelen; iyi dileklerimi göndermek olacak. Birlikte çok mutlu, sevgi ve güzelliklerle dolu bir ömür paylaşmanızı diliyorum. Yine diliyorum ki bir gün çok sevdiğiniz işinizle birlikte, yerleşmek istediğiniz yeri bulur ve orada mutlu, mesut yaşarsınız (kimbilir bakarsınız orada komşu oluvermişiz).
Sevgili hoyaseverler sözü uzattığım için affola ama sizlerle paylaşmadan da edemedim.
|