View Single Post
Eski 11-01-2018, 18:31   #666
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz için. Günler kısa malum iki çocuk, koca ev, bir kedi, bir dünya çiçek sadece elime bakınca çok zaman bulamıyorum. Bazen bir işi kenara iteleyip buraya eklemeler yapıyorum bazen de burayı bırakıp işlere dalıyorum, o zaman da cevaplar gecikiyor.

Mavişleri büyük saksıdan alma konusunda kararsız kaldım, birkaç tane siteden bir arkadaşımız için ayırıp kalanını büyük saksıda tutacağım, yazın çok saksıyla uğraşmak zor oluyor, hepsini tek tek taşı, balkonu yıkadıktan sonra geri yerine çek, üstelik bunu haftada bir yapıyorum, iki güne bir balkonu mutlaka silmek zorunda kalıyorum, burası berbat tozlu bir yer.

Münevver hanım, kalp atışlarınız nasıl oldu, normale dönmediyse döndürelim, yaprak, yavru elimde çok. Ev sizinse hiç korkmayın bence, menekşe de edinin, bir köşecikte gülümsesinler size.

Bu arada yeşil de olsa izleyecek arkadaşlar var aramızda onlar için de biraz yeşil sardunya

Name:  IMG_2045.jpg
Views: 628
Size:  51.4 KB
Name:  IMG_2046.jpg
Views: 615
Size:  46.2 KB
Name:  IMG_2047.jpg
Views: 620
Size:  44.5 KB
Name:  IMG_2048.jpg
Views: 615
Size:  41.8 KB
Name:  IMG_2049.jpg
Views: 614
Size:  72.5 KB

Sardunyalarım havalardan mı yoksa ilk defa vermeye başladığım bir karışımdan mı böyle bilemedim durumları çok iyi. Elemtere fiş ...

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön