Sevgili macuroğlu, 2011 yılında açtığın başlıkta ki ilk iletiden bugüne tüm iletileri okuyarak bahçe sayfanda günümüze geldim.
Nacizane tespitlerim mevcut.
1- Öncelikle başlarda ki hevesinin büyüklüğü okuyanı etkiliyor.
2- Ayrıca o çeşit çeşit turşular, kışlık kurutulmuşları hazırlayanların ellerine sağlık. Onlara da başlığında yer verip, geçmişten günümüze lezzetleri taşıyanları tanıtmanı dilerim.
3- Birde o her bir kavanozun yapılışı için bir mesajlık küçük rehber niteliğinde mesajlar topluluğu ile burayı yeni keşfedenler için çok daha faydalı hale getirebilirsin.
4- İki yıllık aralar verip takip edenleri üzme.
5- (özel hayata dairdir, paylaşıp paylaşmaman sana kalmış) Başlığı açtığında gencecik idin(yanılmıyorsam 18 yaşında başladın) şimdi biraz daha olgunlaşıp, daha planlı adımlar atmakta olduğunu görmekteyim. Bu adımları yalnız mı atıyorsun yoksa o turşulukları yapan bir başka el mi var? (Senin gibi çalışkan bir arkadaşımıza kendi gibi çalışkan bir eş ile o bahçe saray olur.)
|