View Single Post
Eski 02-12-2017, 00:22   #99
Mesut Temiz
Moderatör

Mesut Temiz's Avatar

Giriş Tarihi: 30-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sahanne Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar ben amerikan sarmaşığı nı bi siteden sipariş edecem ama telefondaki kışın yaprağını dökmeyen çeşidinin oldugunuda söyledi yaprağını dökmeyen olursa daha iyi olur 1.5 metre aşılı fidanı 10 liraya satıyorlar mış diğer sitelerde 1 metresini ortalama 25 liraya satıyorlar bana uygun gibi göründü bu sarmaşık lardan 5 adet alacam sizce nasıl size sormadan sipariş etmek istemedim bunları 110 litrelik saksılara 2 şer tane eke cem yardımcı olursanız çok sevinirim
Bide kapıda ödeme yokmuş havale yap diyor ne kadar güvenilirdir onuda bilmiyorum ilgilenen arkadaş olursa siteyi özelden yaza bilirim
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Edit:fideler geldi yaklaşık üç ay önce ektim arkadaşımdan güvercin gübresi aldım şimdi gübreyi nasıl ve ne sıklıkta uygulamalıyım cevap veren yok ama bi cevap veren olursa şimdiden çok teşekkür ederim.
Amerikan Sarmaşığı (aslında Virjinya Sarmaşığı daha doğru bir isim olur, çünkü kendi memleketindeki asıl adı 'Virginia Creeper') kışın yapraklarını döken bir bitki. Dökmeyen bir çeşidi yok, ki zaten geçen kış siz de bunu görmüşsünüzdür. 110 litrelik saksılarda sorunsuzca gelişeceklerini tahmin ediyorum..

Mesut Temiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön