Günaydın Sevgili arkadaşlar, dostlar, canlar. Nasılsınız ramazanın ilk günü. Bir iki gün oruç tutan arkadaşlarımız biraz sarsılır ama sonra alışırız diyorum.
Sevgili elfogi, nerede kamp kuruyoruz diyorsun. Sebo ramazan sonrası bir program hazırlıyorum diyor, bazı arkadaşlar Manyas'ı istiyor, Mahmut beyin de bir teklifi var. Aramızda konuşuruz, anlaşırız. Bana sorarsanız ben sizleri Mayıs ayında Manyas'ta çok daha rahat ve güzel ağarlıyabilirim. Hem doğa ve bahçe Mayıs ayında çok güzel olur hem de hava daha elverişlidir. Ramazandan sonra gelmek isterseniz, eve kapalı kalırsınız, ayrıca evimiz de öyle büyük bir ev değil.
Kalma konusunda yakın bir termal tesislerinde yer buluruz ama maksat bir arada olmak değil mi, bütün günü ev içinde geçirebilirsiniz. Sakın yanlış anlamayın, ben hepiniz gelin istiyorum. Eğer baharda gelebilirseniz 10 dönüm yere dağılabilir ve bahçede piknik havasında eğlenebiliriz. Biraz da çalışma var tabii-otlar yolunacak, saksılar hazırlanacak- (şaka söylüyorum) Köy fırınında nohut mayalı ekmek pişecek. Açan güller kesilecek. Gönderdiğim resimlerde ki bahçemi ve çiçeklerimi görmeyi arzu ediyorsanız Mayıs ayını beklemeniz lazım ama yıne de tercih sizin kapım her zaman siz dostlarıma açıktır.
|