View Single Post
Eski 13-09-2007, 09:40   #2450
Oğuzhan
Ağaç Dostu

Oğuzhan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2006
Sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Artık benim de tomurcuklu bir mum çiçeğim var.
Şu an havalarda uçuyorum.Dün kocaman bir kutu geldi.Kutu gelmeden bir telefon geldi.İlk önce şok oldum.Arayan Beyfendi (Çok nazik ,mütevazı,karşılık beklemeden iyilik yapan bir insan)size mum çiçeği yolluyorum dedi.Bu arada ben hala uçuyorum.Çığlık atacam atamıyorum.Neden mi çünkü yanımda müdürüm var.Telefonla görüştükten sonra bir heyecan kapladı.Yarın olsunda mum çiçeğime kavuşayım diye saatleri saymaya başladım.Sabah oldu.Öğlene doğru kutu geldi.Kutuyu teslim aldım.Bundan sonraki eve dönüşü olay oldu.Kutuyu işyerinde açmadım.Birazda korktum.Ya birşey olduysa ya çiçeğim parçalandıysa diye kutuyu açıp bakamadım.Mesai bitti herkes gitti.Bir tek ben kaldım.Beni arabayla almaya gelsin diye kardeşimi aradım.Aksilik olacak ya oda başka bir yere gitmiş.Gelmesi gece yarısını bulur.Kutuyla bir başıma kaldım.Aldım kutuyu yürüyerek çarşı merkezine doğru yol aldım.Beş dakika yürüyorum kutuyu yere koyuyorum.Bir yandan da gülmekten kendimi alamıyorum.Görenler kutuda ne var diye soruyorlar.Çiçek diyince gülüyorlar.
Neyse taksi durağına varınca içimden bir ohhh çekiyorum.O kadar heyecenlı ve sevinçliyim ki bir an önce eve gidip kutuyu açmak istiyorum.Kalbım güm güm gözlerim dürbün misali...Büyük bir uğraştan sonra eve varıyorum.Annem yine kutu geldi diyor.Kesin içinde çiçek var.Ben hemen kutuy alıp balkona gidiyorum.Büyük bir itina ile kutuyu açıyorum.Özenle paketlenmiş gazete kağıdına sarılmış mum çiçeğini hapis olduğu o kutudan çıkartıyorum.Olmaz böyle bir güzellik ağzım açık hayran kalıyorum.Yaradanım öyle güzel şeyler yaratmış ki hayran kalmamak elde değil.Yaklaşık 1,5-2 metre bir mum çiçeği ve tomurcuklu.Gönderen Beyfendi yanına bir bir kaç süpriz ilave etmiş.Ben çığlık çığlığa.Her poşeti açtığımda ayrı bir sevinç yaşıyorum.Benim için çok güzel bir gündü.Ve bana bu güzel günü yaşatan güzel insalara sevgiler ve selamlar.
Bu güzel insanlar Sevgili Mucip Bey ve Mehtap Hanım ....Size sonsuz teşekkürler.Bana bu mutluluğu yaşattığız için.

Bunu sizlerle paşlaşmak istedim.Sizleri kendime çok yakın hissediyorum.Tanışmasakda artık birbirimize çok yakınız.Birşeylere ulaşmak paylaşmak çok güzel..

Aynı duyguları gelecek olan mum çiçeği çelikleri içinde yaşıyorum.Güzel bir birlik ve beraberlik var.Bizlere çeliklerin ulaşması için çalışan güzel insanlar var.
O güzel insanlara sevgiler ve selamlar.Bu sitede olmaktan çok mutluyum.Sizlerleyim.
İyi ki varsın Ağaçlar.net ))

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön