View Single Post
Eski 19-11-2017, 18:54   #2641
Absorbsiyon11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 15-11-2017
Herkese merhabalar;

Foruma yeni katıldığım icin yüzeysel olarak kendimi tanıtmak sonrasında kafama takılan çok önemli birkaç sorum var onları sormak istiyorum, birileri yardımcı olursa çok memnun olurum. Ben 2 yıllık seracılık bölümü birinci sınıf öğrencisiyim, topraksız tarıma karşı aşırı bir ilgim var o yüzden seracılığı yazdım, kısmet olursa Bahçe bitkilerine tamamlamak istiyorum. Bu forumda da ilk olarak bu başlıktan başladım 2008 den beri yazılanları teker teker okuyorum bilgi maiyetinde yazılan yorumları bilgisayarıma kaydediyorum, bir yerden sonrada sizi yakalamayi düşünüyorum, şimdi kendimi yüzeysel olarak tanıtma kısmını geçtim soruma gelmek istiyorum.�� Öncelikle foruma baktım ama ilgili yer bulamadım sorularımın en alakadar olduğu yerin burası olduğunu düşündüğüm için buradan sorayım dedim. Bizim sulama suyu denen bi dersimiz var, Bu derste SAR (Sodyum Adsorbsiyon oranı), RSC denen bir terim, Miliekivalan, micromos, ekivalan ağırlık gibi terimler bu söylediklerim nerede ne işime yarayacak bunları mümkünse örnekle anlatabilirseniz çok memnun olurum hocamız saolsun anlatıyorda ben pek anlıyamadım, sordum bir daha anlattı ama yine anlamadım hocamızın anlatım tekniği bana uymadı. İnternetten arastırdım elle tutulur birşey bulamadım duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Absorbsiyon11 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön