En son uzunca bir süre önce yazmışım. Nazili mesajlardan sonra bir gelişme olmuş mu diye bakayım dedim, siz sureden devam ediyorsunuz. Ne bir vegan tarif, ne daha önce bahsettiğiniz "beş renk salata"yla ilgili detaylı bir bilgi, hiçbir şey yok. Niye yok, bunu anlamaya çalışıyorum. Bir hafta içinde nasıl besleniyorsunuz, anlatacak mısınız? Siz saklamaya devam etmek istiyorsanız, başka bir vegan üye bir haftalık menüsünü aktarıp merakımı giderebilirse çok sevinirim.
Yukarda B12'yle ilgili söylediğimi de laf olsun diye söylemiyorum. Analizdeki değeriniz risk aralığında. Baş dönmesi, kusma gibi şikayetleriniz varsa ek B12 takviyesine ihtiyacınız olabilir.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel
İşte herkes elinden geleni yapıyor sn.birnefestoprak.
Zaten global çevre sorunları ayuka çıkmış...
Kimsenin tabağındakine karışıp ağızındaki lokmaları çıkaramayız. 
Kafirun suresinde de dendiği gibi :
1- “De ki: Ey kâfirler. 2- Ben sizin taptıklarınıza tapmam. 3- Siz de benim ibadet ettiğime ibadet edecek değilsiniz. 4- Ben de sizin taptıklarınıza tapacak değilim. 5- Siz de benim ibadet ettiğime, ibadet edecek değilsiniz. 6- Sizin dininiz size, benim dinim bana."
Sn.birnefestoprak, sanırım biz zavallı, gariban veganlara sempati duyuyorsunuz veya acıyorsunuz ki buralarda vakit harcıyorsunuz. 
Velev ki biz herkes gibi olmak istemiyor olabiliriz. Mecburmuyuz 
Belki sıradan ve sıkıcı buluyoruzdur 
Sizin dininiz size, benim dinim bana. 
|