View Single Post
Eski 27-10-2017, 02:47   #43
aziztoprak
Ağaç Dostu

aziztoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 16-10-2014
Kaçışta ilk adım

Herkese merhaba, biz de bu sitenin müdavimlerinin çoğu gibi hayallerimizin peşinde koştuk ve nihayet içimize sinen bir arsa aldık şükürler olsun. Artık hayallerimizi gerçekleştirecek bir zemine sahibiz Allah izin verirse. Arsa 500 m2 civarında imarlı. Manzaralı bir yer. Aslında ben daha büyük tarla vasfında bir yer olsun istiyordum ama olmadı gönlümüze göre bir yer bulamadık. Sonunda radikal bir karar alarak ailemle uzun istişareler sonucu oturduğumuz daire dışındaki birikimimiz olan tek daireyi satıp beğendiğimiz bu yeri aldık. Arsanın kepçe ile bitkilerden temizlendikten ve sürüldükten sonra hali resimde görülebilir. Şimdi sırada bahçe ile ilgilenmek hafta sonları gidip gelebilmek için ufak bir geçici konteyner yerleştirme işi var. Arsanın arka sağ köşesine yerleştirmeyi düşündüğüm 12 m2 geçici konteyner iç planını da bilgi ve görüşünüz için ekliyorum aşağıda. Sonra bahçenin ve etrafın düzenlenmesi. Sonra nasipse inşa edilecek evin hazırlıkları. Prefabrikle betonarme arasında gidip geliyoruz. Kazma kürek vb aletleri almaya başladım bile. Kalıcı ev konusunda eşim prefabrik istemiyor. Bu kararı biraz zamana bırakmak istiyoruz. Bakalım hayırlısı. Gelişmeleri aktarmaya çalışacağım. Tecrübeli doğa dostlarının fikir ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sağlıcakla kalın.

Eklenen Resimler

aziztoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön