Bu forumda bir süre önce ''Yeni bir maceraya başlayabilirim'' diye yazmıştım. Galiba başladım :
6 yıl kadar önce Korucak Köyü'nde bir ev almıştık. oturulacak durumda değildi. Ama geniş bir bahçesi vardı. Sırtını İkizce tepelerine dayamış, müthiş temiz ve bol oksijenli bir havası ve bütün çevreyi ayaklar altına alan panoramik bir manzarası vardı. Çok severek ve isteyerek satın almıştık. Sonra bu sayfalarda hikayesini okuduğunuz kerpiç ev, evimiz oldu ve Korucak'daki taş ev kendi haline bırakıldı...
Bundan bir ay kadar önce Yağan şiddetli yağmur ve dolu sırasında evin iki köşesi ''Doğal olarak'' çöktü. ( Belki de ev kendince bir mesaj verdi bana

)
Böylece biraz da mecburiyetten, evi yenilemek ve içinde yaşanılır bir hale getirmek gerekti.
Birçok kez denememe rağmen ne yazık ki, evin fotoğraflarını bu yazıya ekleyemedim.
Şu anda köydeyim. burada internet hızı çok yavaş, bu yüzden zaten fotoğraf yükleyemem. Ama önümüzdeki birkaç gün içinde tekrar deneyip hem evin eski halini hem de son 20-25 günde yapılanların fotoğraflarını gösterebileceğimi umuyorum.... Hoşçakalın...