Konu: Nergis
View Single Post
Eski 07-10-2017, 18:23   #2992
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar Mesajı Göster
Arkadaşlar,Bim marketlerde 13 Ekim günü nergis,sümbül,lale,çiğdem soğanları 2.95 TL. fiyatla satışta olacak.Bu fiyata bulacağınız başka adres yok.Bilginiz olsun...
Alıntı:
Sn.hocam 100 merhaba..

Siz, yine de bu Sonbahar satışınıza Erlicheer nergis soğanlarınızı ekleyin derim.Madem elinizde epey var.Üyeler tarafından makul bir
fiyat mutlaka kabul görecektir.SELAMLAR...
Başkalarının reklamını yapmakta sakınca görmüyorsunuz ama, reklama hiç ihtiyacı olmayan bana gelince ''reklam yasağı'' koyuyorsunuz.. Ne demeli bilmem ki..

Alıntı:
Sn.pria..
Artık şu Erlicheer nergis reklam kampanyanızı bu başlıkta yapmayın.
Zaten yeri burası değil.Satış sayfanızda tanıtın.Bitt
i...
Hep unutuyorum aşağıdaki sözlerinize yanıt vermeyi..çünkü çok gücüme gidiyor..Ben sizinle telefonda hiç görüşmedim, nasıl böyle bir suçlama yapıyorsunuz bilemiyorum..Ağaçlar.net vesilesiyle belki binden fazla telefonla görüşmüşlüğüm vardır..hiç kimse benim adap edep dışı, karşısındaki kişiyi rencide edecek şekilde hırçın, edepsiz konuştuğumu iddia edemez..her arayana telefonum açıktır, usanmadan nazik ve karşı tarafa güven telkin eden görüşmeler yaparım..40 yıllık dost gibi konuşurum insanlarla..beni bilen biliyor, mesela Güler Hanım..herkes yani

Alıntı:
Sn.pria..yani nedir bu hırs.Nedir bu telefonlardan insanlara ulaşan hırçınlık.Bitkilerle bu kadar içli dışlı olan siz biraz kendinizi eleştirin.

Düzenleyen pria : 07-10-2017 saat 19:37
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön