Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi flytrap05
sorunun ne olduğunu daha anlamadınızmı
fatih beye torf ne kadar asitik olursa o kadar iyi olur demişsiniz sakın kireç vs atmayın diyosunuz
bana gelince ph 3,5 yakıcı olur kireçle ph ayarlaması yapman gerek bu hali ile yakabilir diyorsunuz
bu nasıl oluyor onu anlamakda zorluk çekiyorum
bende size uydum 30 tane VFT 20 tane S.Lucophyl yandı kurudu eminim kıs kıs gülmüşünüzdür elinize ne geçti? yani böyle yapmakla piyasayı elinize geçirdiniz herkes sizdenmi alıyor EB bitkileri yapmayın sizingibi kültürlü bir insana yakıştıramadım başkasına yapmayın
şimdide form üzerinden benimi karalamaya başladınız?bakkal gibi eski defterlerimi karıştırıyorsunuz devam edin size çok yakışıyor
|
Sayın flytrap05,
bu forum özel mesajlaşma, özelden bilgi edinme, danışmanlık hizmetleri veren bir forum değildir. Siz hem konuyu bilmiyorsunuz hemde saygısızsınız, forumu takip etmemeniz de bir diğer menfii yönünüz.
Profesyonel olan sizsiniz ancak para kazanmak istediğiniz konu hakkında da bilgi edinmekten okujmaktan acizsiniz.
ben
yukarıdaki mesajınızı şu bağlamda tekrar gündeme getirdim:
Bu EB,ler konusunda benle pazarlığa oturmayın bunu bin kez dedim ve siz hala suyu kireçli torfu pH ayarı çekmek gibi konularda benle pazarlık yapar gibisinizx. eh madem siz çok asidik gördünüz bunu da ayarlamak konusunu elbetteki siz bilirsiniz derim. bu konu burda da bin kez işlendi hala neyi soruyorsunuz hesap ortada siz çocuklar gibi elini yakmadan işi öğrenemiyenlerdensiniz bir de hala beni suçluyor bana hakaret de edebiliyorsunuz.
Benim kim olduğumu ne olduğumu dahi bilmiyorsunuz ben bu işe profesyonelliğe soyunmadım matörce tek tük satışlarım var nedir hangi pazarı paylaşamıyoruz.
Bilgiler gün gibi meydanda ben kimseden doğru bildiğimi saklamadım.
Ama siz bu foruma girip devamlı özel mesajlaşma ile satış yapıyorsunuz.
size sorunlarınızı foruma yazın dedim. forumda tartışılsın herkesde bir şey öğrensin. sizin özel danışmanınız değilim ben. kaldı ki başkalarına verdiğim yanıtları da sapla samanı karıştırır gibi ortaya koyuyorsunuz. siz torf'un pH ayarını nasıl neye göre yaptınız. benim fatih beye yazdığım mesajı doğu okusaydınız bu işin çok da kolay olmadığını da anlardınız.
torf değerlerini forumda da e-dergi de de benim kendi sitemde de ne olması gerektiğini yazdım. ama siz hala istediğinizi duymak istediniz. eh bende tabii siz bilirsiniz derim. (kaldı ki bu torfun pH ayarı eb lere özel de olmıyabilir diğer bir dizi bitki için de ben yazıyorum.
Neyinize kıs kıs gülecekmişim anlıyamadım. ama şu anda forum sizin saygısızlığınıza gülüyor olabilir.
Siz hala şebeke suyu ile suluyor olabilirdiniz bu
yukarıdaki mesajı onun için tekrar gündeme getirdim. zira o zamanlar sayın weezer e de satığınız şebeke sulu yanmış vft nizin durumu konusunda da uyardım.
Siz para kazanacaksınız diye forumda 1000 kez yazılmış ortada duran bilgileri hala gözünüze mi sokmam gerekiyor? Ancak su konusunda da, aşağıda görüldüğü gibi bartığım kanısına varan da yine sizdiniz. bitkilerinizin neden yandığını bilemiyorum, bunun sebebi suyun veya kireç eklemenin olabileceğini sanırım anladınız vede bu konunun çok abartılı olmadığını da örneklemiş oldunuz.
sonuçta alenen ve yanlış anlamaya mahal vermeden 9°dH sertlikte su ile suladığınızı söyleyip foruma yanlış bilgi veren de yine sizsiniz.
sizin bana neyi yakıştırıp neyi yakıştırmıyacağınızın takdirini de ortaya havale ediyorum ancak bu takdir size kalmamış...
saygılar.