View Single Post
Eski 01-10-2017, 10:42   #177
Fatih_Soydemir
Ağaç Dostu
 
Fatih_Soydemir's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2016
Şehir: antalya
Mesajlar: 545
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Kum zambaklarının bulunduğu yerden sökülüp alınması doğru değil. Doğal ortamında yaşam bulmalı. Bu kum zambakları Girne' de Barış Plajında açmıştı. Ve kumsalda daha bir çok zambak üzeri tomurcuk dolu açmayı bekliyordu.

Eklenti 658006

Eklenti 658007
O dediğinize bende katılıyorum lakin burası TÜRKİYE saygı sevgi olmayan yolda giderken dalgınlıkla birisine çarpınca hemen adam öldürülen ülke )) Kum zambaklarının canına okudular inşaat sektörü ile ve artık yok olma tehtidi ile karşı karşıya değil yok oldular zaten. Nesli tükenmek üzere eğer ben sen ya da bir başkası koruma altına almaz ise nadir türleri hiç bir şekilde koruyup kollayamaz. şu anda bu bitkileri koparan ya da kökleyenler 38.000 tl ceza varmış lakin bunların yok olmasına sebep olan otellerin yok edilip tekrardan doğal ortamlarının bu doğanın güzellerine hakları iade edilmemektedir. Eğer bu ülke adam olsaydı zaten şu anda bu konuları konuşuyor olmazdık yaklaşık bu sene 50 kök olmasını bekliyorum gerçekten zarar görmeyeceklerinin garantisi olsaydı da doğaya iade edebilseydim .

kıbrısta özel lale türleri var koruma altında olan onları kimse buralardaki gibi devletin acizliği nedeni ile alıp korumaya çalışmamaktadır ve oradaki yaptırımlar adamın belini bükmekle kalmıyor adı çıkıyor resmen.


Düzenleyen Fatih_Soydemir : 01-10-2017 saat 14:21 Neden: düzeltme
Fatih_Soydemir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön