View Single Post
Eski 25-09-2017, 19:02   #1407
dongyul
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Çok geçmiş olsun sayın dongyul. Çok üzüldüm emekleriniz heba olmuş. Bu yıl dolu herkesin canını yaktı galiba. İstanbul'daki büyük doluda da bizim araba haşat oldu, iki ayı geçti eksper kontrolü sırası dün geldi 1000' in üzerinden vuruk saymışlar arabada. Bundan sonra inşallah böyle kötü etkileyecek bir aksilik olmaz bahçenizde.

Sayın Ozlem A; Çok teşekkür ederim biraz hüzünlendik ama elbet daha güzelleri tekrar olacaktır.. Size de çok geçmiş olsun ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Sevgili dongyul yıllık iznim sebebiyle bir aydır ortalarda yok idim.

Başlığına girip dolu fotoğraflarını görünce içim çız etti ancak kaldığın yerden bir hışımla kalkıp daha iyi ve daha güzeli yapacağından hiç şüphem yok idi ki görebildiğim kadarı ile patateslerinin bu hali bile oldukça iştah açıcı.

Kolaylıklar dilerim..

Sayın g.c.; çok teşekkür ederim bende bir süredir nerelerde göremiyorum diyordum.. Kışlık ürünlerinizin hallerini merak etmiyor değilim hani ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Buradaki tatlı patateslerin bazılarının içi turuncuya benziyor. Tohumluk gönderirken turuncu da koymuş muydum hatırlamıyorum ama galiba koymuşum. Dışı kırmızı olanlar beyaz etli, dışı turuncu gibi olanların içleri de turuncu olmalı.

Sayın MeyveliTepe; evet dediğiniz gibi bana turuncu olanlardan da göndermiştiniz iki çeşitte yetiştirebildim ama dışı turuncu gibi olanlar içleri de turuncu tadı bir tık daha güzel... Size karşı çok minnettarım ^^

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön