View Single Post
Eski 11-09-2017, 15:13   #928
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Burada paylaştığım fotoğrafta üzerinde çok fazla tomurcuk vardı ama geçen zaman içinde pek çoğunu (şu an üstünde kalanlardan fazlasını) besleyemeyeceğine kanaat getirerek döktü.
Hepsini büyütüp açıverse diye epey heves etmiş olsam da kızçem çok yorgun düşecek diye endişeleniyordum, yani tomurcuk dökmesine hiç şaşırmadım (ve aslında üzülmedim de hatta tam aksine resmen rahatladım) bu sefer...

Fotoğrafını mecburen sağdan ya da soldan ve kareye alabildiğim kadar çekebiliyorum çünkü balkonum daracık. Hal böyle olunca asla istediğim görüntüyü yakalayamıyorum.

Ahh şöyle geniş bir balkonum ya da bahçem olacaktı ki fotoğrafları tam karşısından çekiverecektim, bütün tomurcukları/çiçekleri ve yaprakları aynı kareye sığacaktı...

Açmak üzere olan ve olmayan tomurcuklarımızın tek kareye sığabilen kısmı, yani yine 'olduğu kadar' bir fotoğraf:

Name:  IMG_20170911_151301.jpg
Views: 287
Size:  73.6 KB

Karar verdim, çiçeklenmesi bittikten sonra ya da bahar başında en alttaki yapraklarını komple budayacağım çünkü altlarda oluşan çiçekler kelimenin tam anlamıyla ziyan oluyorlar, hem oralarda çok sıkışıyorlar hem de biz seyredemiyoruz

(Tanıştırayım: Fotoğrafın sağ alt köşesini kaplayan beyazlık, daracık balkonumun dış duvarı oluyor. İşte ben o duvarın üstüne değişik şekillerde eğilerek/yatarak çekiyorum bu fotoğrafları... )

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön