Aile meclisi  olarak , Uzun zamandır düşündüğümüz bir konuyu ele alıp,  Binanın terasını kapatmaya karar aldık. Yani çatı yapılarak, teras  olarak  kullandığım ve topraksız tarım denemelerini yaptığım  mekan gelecek yıl kapanacak.
Bu  nedenle, topraksız tarım  maceram bu ay sonlanıyor. 
Denemelerim sonunda çok net  sonuçları burada açıkladım.
İnanıyorum ki ;Topraksız tarıma gönül verenlere  bir nebze faydalı olabildim isem, büyük mutluluk duyarım.
Bu çalışmalarıma başlarken, bana yol ve ilham kaynağı olan sayın Tezel'e teşekkürlerimi, bana destek ve beğenilerini  ileten  tüm topraksız tarım  seven dostlarıma da sevgi ve saygılarımla hoşça kalın diyorum.
Sayın Kızıltan;  Bayram da , 9 günlük  gezi dolayısı ile ihmal ettiğim incirlerim bu haldeler. Artık toprağa dikilecekler.

İncir in; Başarılı olduğuna inanıyorum. Size de verdiğiniz çok özel bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca ; bana her zaman destek ve yardımcı olan sayın İdris Şenol' özel olarak teşekkür ediyorum.
Bundan sonra çok özel olarak ve zaman zaman aklımda kalan bazı bilgileri talep olduğu takdirde sizlerle paylaşmak üzere  burada olacağım. 
Şimdilik hoşça kalın.
Gece gelince hemen resimledim. Durum bu maalesef. Susuzluk ve besinsizlik
 yaprak dökümü . İncirler meyveleri de daha sert.