View Single Post
Eski 08-08-2017, 00:22   #260
Resulgur
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
Merhaba Resul , maşallah işi büyüttün.Daha güzel ,bol ürünler dilerim. Ben maalesef bu sene pek bir şey yapamadım. Sıkıntılar vardı. Şuan Annemi ve yeğenimi yanıma aldım. 5 kişilik bir aile oldum. Sorumluluklarım daha da arttı.Şu günlerde biraz bahçede düzenleme yapmaya başladım. Halk eğitimde tiyatro kursu vermekteyim. Bugün bitiyor kurs, bahçeye zaman daha çok ayırmaya başlayacağız. Aylarca hastamla ilgilenmek durumundaydım. Kendime çok zaman ayıramadım.Hayat şartlarımız normale dönmeye başladı. Bizde tekrar bir şeyler yapmaya başlayacağız artık. Şuan çiçeklikleri düzenlemeye başladım. Üzerlerine çatı ve örtü çalışması yapıyorum. Uygun zamanda paylaşımları yapmaya başlayacağım kendi sayfamda.
Sn. Hocam başınızdan geçenleri az çok biliyoruz zor bir süreçten geçtiniz. Hayatta zor günler geçiriyoruz bizlerde buna rağmen yılmadan önümüze bakmak zorundayız. Yoğun iş ve yaşam koşulları arasında mutlu olmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda sizi de aramızda görmeyi umut ediyorum. Paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz. Kolaylıklar dilerim

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anarius Mesajı Göster
Maşallahı var hepsinin, afiyet olsun.
Tohum etkinliğinde bekleriz ama. [emoji1]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anarius Mesajı Göster
Principe'leri biraz anlatabilir misiniz?
Tadı, sululuğu, çatlama, verimi, memnuniyetinizi, tohimların kaynağını vb. Çok soru sordum, kusura bakmayın sayın Resulgur.

Sn. anarius hoş geldiniz. Tohum etkinliğinde domates tohumu paylaşmayı düşünmüyorum. Bu yıl karışık ekim yaptım ve izalasyon a dikkat etmedim.

Principeler saksılarda 1 metre uzadılar meyveleri küçük oldu. Sera içerisindekiler çok güzel geliştiler boyu 2 metreyi geçti verimi dışarıya göre daha iyi, sıcaklığa teloranslı kalın kabuklu iç yapısı polerizeli kurutmalık bir domates verim açısından orta derecede tadı çokta iyi değil. Tohumlar sn. birnefestoprak tan

Bu arada soru sormaktan çekinmeyin. Bende sora sora öğreniyorum bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön