View Single Post
Eski 07-08-2017, 16:56   #13
dongyul
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Sevgili dongyul sen buraya keyifle fotoğraf ve açıklama yazıyorsun ya, aynı keyifle okuyup, beğeniyorum. Green Zebra ve Gomero için notumu aldım, paylaşıma açılır ise taleplerimden ikisi olacak.

Sayın G.C; çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için gerçekten sizler yazınca mutlu oluyorum hoşuma gidiyor... Sanırım paylaşıma açmayı düşünmüyorum geçen sene paylaşıma açtığım tohumlardan 100 küsür paket hazırlayıp paylaştım ama doğru düzgün ne eken var ne fotoğrafını paylaşan tohumların akıbetini bilmiyorum bu biraz sinirlerimi bozmuyor değil hani...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
sevgili dongyul domatesleriniz mükemmel olmuş. sizden bir isteğim olacak; domateslerinizden paylaşırken ara sıra da hem domatesin hemde kesitinin olduğu fotolardan paylaşırsanız çok güzel olacak. mesela sos olarak kullandığınız domatesi sos olarak kullanma nedeniniz bildiğim kadarıyla etli bir domates olması. yanlış biliyorsam düzeltin. bunun için belki sizi takip edenlerde neden tarcih ettiğinizi de öğrenmiş olur.

bol bereketli hasatlar olsun.

Sayın Musa Gündoğan; çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için... isteğinizi en yakın zamanda yapıp paylaşırım...

San marzano domatesi (Ayrıca san marzano adı altında bir sürü bu çeşit domates mevcut ben bunları Sayın MeyveliTepe'den edindim.) mesela çok etli susuz bir çeşit kalın kabuklu bu yüzden kolay kolay bozulmuyor ve bol etli olması ve sussuz olması onu sos yapımında kullanıma itiyor.. Dürüst olmak gerekirse zaten salataya yakışmayan bir çeşit...

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön